Bliver en elektronisk cigaret forbudt eller hvad?

Igennem de sidste 4 måneder har jeg dampet på en elektronisk cigaret. Den elektroniske cigaret har afhjulpet mig med afhængigheden til almindelige cigaretter, derfor er jeg rigtig glad for den.
Jeg har igennem de sidste 4 år prøvet på og stoppe med og ryge ved, at bruge alverdens hjælpemidler, men intet hjalp indtil jeg købte min elektronisk cigaret.
Efter brugen af denne, er min fysik blevet væsentlig bedre + jeg har sparet utrolig mange penge, men er det snart slut?

I mandags snakkede jeg nemlig med ejeren fra http://Smartsmoke.dk og han sagde, at den elektroniske cigaret som vi kender den i dag, højst sandsynligt vil blive forbudt. Det skyldes, at de i EU-parlamentet i dag, skal stemme om den elektroniske cigaret’s skæbne.
Bliver der stemt for lovgivningen vil det betyde for mig, at jeg med 100% garanti vil gå tilbage til cigaretterne, og det er jeg selvfølgelig rigtig ked af.
Kan det virkelig passe, at der sidder så mange kloge mennesker i EU-parlamentet der ikke kan se, at den elektroniske cigaret er gaven til os, der gerne vil skifte cigaretten ud til det bedre?

 • Hvorfor kan de ikke se, at med  e-cigaretten vil der blive færre mennesker med KOL, rygelunger m.m?
 • Hvorfor kan de ikke se, at os der har skiftet til en e cigaret, højst sandsynlig vil gå tilbage til cigaretterne?
 • Hvorfor kan de ikke se, at de gambler med vores liv?

Jeg håber sandeligt ikke, at EU parlamentet er bukket under for det store lobby pres, der har været i mod e cigaretterne.

Jeg vil så gerne vide hvad resultatet bliver, men jeg ved ikke, hvor jeg skal finde det. Skulle der være nogen der ved mere end mig, så skriv det endelig i kommentaren herunder.
Jeg har underettet ejeren fra Smartsmok.dk, så jeg håber han vil give os mere info om det herunder i kommentaren, eller på deres blog.

2 thoughts on “Bliver en elektronisk cigaret forbudt eller hvad?

 1. Hej Katrine

  Det blev desværre som jeg havde forudset. Derfor vil der inden for de næste 2 år blive en del ændringer på e cigaretten. For som e cigaretten ser ud i dag vil den ikke være lovlig.
  Det der skal ændres er væskebeholderen. Den skal have en børnesikring og så må den ikke indeholde mere end 2 ml e-juice. Hvis der er nogen der får konstrueret sådan en væskebeholder, vil du stadig kunne bruge din e cigaret om 2 år, så der er da håb endnu.
  Jeg skal nok informere på vores blog når der sker noget mere.
  Frank

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *