Chill i sommervarmen

De fleste af os danskere elsker at hygge os – faktisk så meget, at vi er verdensberømte for at hygge. Hyggen indebærer ofte godt selskab, god mad og (hvis vi kan få vores vilje) godt vejr. Et af de tøjmærker der passer perfekt til sommerhyggen og solskin, er Chill Collective. Det danske tøjmærke stresser ikke over noget, og hvis du er til afslappet streetwear, så er Chill Collective det åbenlyse valg.

Chill Collective er et nyt brand på den danske modescene, og de har valgt at producere tøj ud fra den klassiske hiphop-stil. Det skal være old school, simpelt og råt. Chill Collective er altså – sammen med andre kendte brands – med til at bringe den klassiske hiphop-mentalitet tilbage.

Chill Collective har således også en kollektion, der rummer det klassiske streetwear tøj. Det være sig t-shirts, tanktops, caps og shorts. Med Chill Collective får du altså ikke pang, farver og print – men derimod den rå stil med stor tekst, sort/hvid og et råt udtryk.

Skabt til sommerstilen

Jeg kan næppe være den eneste, der har set frem til sol og sommer – jeg tror jeg taler for de fleste, når jeg siger, at den er meget velkommen. Det betyder nemlig også, at man kan få skiftet lidt ud i garderoben. Jeg ser altid frem til, at jeg kan få smidt vinterjakken og det tunge overtøj væk, til fordel for t-shirts og shorts.

Med Chill Collective får du lækkert sommertøj, der er minimalistisk og old school. Det er særligt fremme i tiden, at modetøjet godt må være meget simpelt – og det får du i sandhed med Chill Collective.

Hvis der er noget, som du helt sikkert skal have på lager, når sommeren melder sig – så er det tanktops og shorts. Selvom sommermoden ofte byder på masser af farver, så skal du absolut ikke afskrive Chill Collective. Det er nemlig streetwear, der ser ud som det er tiltænkt fra den spæde start.

Hvis du, som jeg, er til old school streetwear – så er det helt sikkert et brand du skal tjekke ud. Danmark har for alvor meldt sig ind i kampen om at producere lækkert og klassisk streetwear, der hylder hiphop-tøjets rødder.

Disclaimer

One thought on “Chill i sommervarmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *