En emhætte er ikke længere bare en emhætte.

Er en emhætte ikke bare en emhætte?

Det korte svar på ovenstående spørgsmål er; nej, en emhætte er ikke bare en emhætte. Et køkken er heller ikke længere bare et køkken. Da det er et af de rum, man bruger rigtig meget tid i, er det vigtigt at køkkenet afspejler familiens personlige stil – samt at køkkenet selvfølgelig passer til resten af husets rum. En helt nødvendig ting i køkkenet er emhætten, da den sikrer, at resten af huset ikke bliver fyldt med mados. Men da køkkener er forskellige, er det ikke alle emhætter, der passer til netop dit køkken.

En populær kategori inden for emfang er det den frithængende emhætte. Men de frithængende emhætter passer ikke til alle køkkener. En emhætte, der er frithængende er designet til at hænge ned fra loftet i stedet for, at den monteres på væggen. Fordelen ved, at emfanget er frithængende er, at det derved kan placeres midt i rummet – for eksempel over en kogeø.

Frithængende?

Vælger du en frithængende emhætte, er der flere ting, du bør tage med i dine overvejelser. Blandt andet er en frithængende emhætte en meget synlig emhætte, da den typisk placeres midt i rummet. Derfor er designet på en sådan emhætte måske vigtigere, end hvis der var tale om en almindelig udtræksemhætte. Samtidig bør du, hvis du vælger et frithængende emfang, være opmærksom på, at du skal have en emhætte med kraftig sugeevne, da en sådan emhætte har sværere ved at suge madosen op, da den er omgivet af luft.

Men hvor finder du en emhætte, der opfylder hele familiens ønsker fra udseende til støjniveau? Thermex har markedets største udvalg af emhætter og emfang. Så med en Thermex emhætte får du et emfang, der kan opfylde alle dine ønsker til din næste emhætte. Uanset ønsker til udseende, kvalitet og funktion, kan du finde et Thermex emfang, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *