Find sommerhumøret frem med en ny skjorte

Der skal ikke meget til, før jeg finder sommerhumøret frem – og slet ikke når vejret er som det er for tiden. Masser af sol og lyse morgener får humøret i top, og det kan næsten ikke blive bedre. Men hvis du ikke har helt så let ved at finde sommerhumøret frem som jeg, så kan det være at en opfriskning af garderoben, er hvad der skal til. Sådan kan jeg i hvert fald godt have det nogle gange. Nyt modetøj hjælper altså bare lidt på det hele.

Men der er jo masser af modetøj til mænd at vælge imellem – og hvis du ikke er modemand som jeg, så kan det måske være forvirrende. For hvad skal jeg købe? Hvilke mærker er moderne? Og hvilke farver er smarte? Disse spørgsmål og mere til melder sig på banen, når det handler om modetøj til mænd. Men frygt ej, for jeg er kommet for at hjælpe dig godt på vej. I dette blogindlæg skal det det nemlig handle om skjorter, og hvilke skjorter der er moderne til sommeren.

Hold dig til sikre farver og kendte brands

Det er nemt at forvilde sig ud i nogle skøre farver – eller komme til at købe en skjorte med sjove mønstre. Men som udgangspunkt vil jeg fraråde det; og i stedet fokusere på de sikre farver. Det er nemlig svært at få en farvet eller mønstret skjorte til at fungere. Særligt hvis du ikke går helt vildt op i modetøj. Til gengæld ser en ensfarvet skjorte altid smart ud – og den passer til alt fra denim jeans til chino shorts.

De sikre farver i forhold til skjorter er hvid og lyseblå, hvis du spørger mig. Det er nemlig klassiske og nedtonede farver, der går godt til hvad-som-helst. Hvis du har et par smarte og velsiddende skjorter i de farver hængende i skabet, så er du rigtigt godt dækket ind.

I forhold til hvilke tøjmærker, du skal købe dine skjorter fra, så er der naturligvis delte meninger. Jeg har altid holdt mig til klassiske danske tøjmærker, som eksempelvis Les Deux eller Minimum. Her er du sikret en super god pasform og en god kvalitet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *