Håndcreme til mænd

Nogen gange kan man godt tænke det er lidt tabu med håndcreme til mænd. Men det er ikke kun kvinder der kan få tørre hænder. Det kan vi mænd også, og løsningerne er de samme. Vores hud er nemlig slet ikke så forskellig. Tit har vi mænd nemlig endnu mere brug for håndcreme end pigerne har fordi vi jo arbejder hårdere og har mere ødelagte hænder 🙂

En letlæselig guide til hvordan du får optimal udbytte af creme finder du på håndcreme.dk

Rifter og vabler efter hårdt arbejde

Hvis du har fået vabler eller rifter i hænderne efter en hård weekend med gravearbejde kan en håndcreme være en god hjælp. Når huden skal hele arbejder den bedst når den er godt fugtet. Tør hud kan ikke hele! Det ser man hvis du prikker hul på en vabel, huden bliver tør og til sidst falder den af. Men hvis du holder den fugtet vil den blive siddende og med lidt held bare forsvinde igen.

Der er sammenhæng mellem pris og kvalitet

Som mand når du nok ikke ret meget op i hvilken håndcreme du skal bruge, men der kan godt være grund til at overveje det alligevel. Det bliver du ikke en Ole Henriksen af, der er mange forskellige typer creme og som med alt andet hænger pris sammen med kvalitet. Så du får ikke noget ud af at købe den billigste fra tiger. Der skal noget mere til, ellers virker det bare ikke!

Forskellen på de mange cremer og deres meget svingende priser er hvor mange aktive stoffer de indeholder. Hvis cremen mest består af fyldstoffer er den selvfølgelig billig men stort set uden effekt. Så undgå de helt billige cremer, de virker alligevel ikke. Så er det meget bedre at bruge lidt flere penge på en lidt bedre håndcreme, de holder ofte også en del længere.

Undgå fedtede hænder

Argh! mine hænder bliver så fedtet af det stads. Jeg har selv hadet at få creme på hænderne, man føler sig fedtet og det tager 1000 år inden det trænger ind. Det er tit en grund til: du bruger håndcremen forkert. Jeg puttede altid cremen ind i håndfladen og så smøre ind. Det giver problemer fordi håndfladens hud har særligt lukkede porer, så cremen kan ikke trænge ind. Hvis du i stedet putter cremen oven på hånden og bruger håndryggene til at fordele med, så vil størstedelen at cremen ligge oven på hænderne hvor den giver fugt til knoer og negle. Så kan du let fordele den lille smule ned i håndfladen hvis du har nogle rifter eller sprækker der.

En rigtig god guide over hvilke håndcremer der findes og hvad der virker på hvad kan du finde på håndcreme.dk

Undgå håndcreme med for meget duft

Man skal jo ikke lugte som Ole Henriksen, så tit kan det være en fordel at finde en creme uden duft. Næsten alle håndcremer er lavet til kvinder og det er jo ikke lige den lugt der gør en mere maskulin. Så duftfri er at foretrække, men der findes også et bredt udvalg af dem.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *