Hvad skal du have i dit klædeskab?

Det er sjovt hvordan tingene ændrer sig, når man bliver ældre. Da jeg var yngre, interesserede jeg mig kun for fodbold og computerspil. Det var det eneste jeg gad bruge min sparsomme tid på, og jeg havde ingen forståelse for folk, der ikke interesserede sig lige så meget for den slags, som jeg selv gjorde. Hver eneste dag, når jeg kom hjem fra skole, så tændte jeg for computeren – og så skulle der spilles med kammerater. Tiden foran computeren blev kun afløst af fodboldtræningen med de samme kammerater, og så var der gang i computerspilleriet igen om aftenen.

Sådan er det absolut ikke mere; faktisk så bruger jeg hverken tid på computerspil eller fodbold længere. Jeg er blevet voksen, om man vil – og nu er jeg faktisk kun interesseret i mit arbejde og ikke mindst modetøj. Jeg har fået utroligt meget smag for herremoden, og jeg bruger alt for mange penge på den slags. Hvor jeg før i tiden brugte penge på nye computerspil og fodboldtrøjer, så bruger jeg nu penge på danske tøjmærker som eksempelvis Just Junkies.

Hvis man absolut skal sætte et mærkat på min tøjstil, så er jeg nok indenfor det man kalder klassisk herremode. Det betyder med andre ord, at du oftest ser mig i et par jeans, en skjorte eller en moderne cardigan. Jeg afslørede mig måske allerede lidt, da jeg skrev, at jeg brugte mange penge på Just Junkies. Det er nemlig et af mine absolutte favoritmærker, og jeg har utroligt meget modetøj fra Just Junkies i klædeskabet.

Og det leder mig til blogindlæggets pointe; hvad skal jeg have i mit klædeskab? Jo, hvis du spørger mig, så skal du have en masse af dét, jeg vil karakterisere som basis-tøj. Det er altså jeans, sweatshirts, t-shirts og cardigans. Det gør dig nemlig i stand til at variere din stil rigtigt meget på daglig basis, og det er trods alt dét tøj du har på til hverdag, som definerer dig og din stil. Jeg er, som tidligere nævnt, helt pjattet med herremoden fra Just Junkies, og jeg ser hurtigt et snit til at investere i deres nyeste kollektioner.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *