En mini-zoo er et fantastisk og lærerigt oplevelsessted for børn

Har du børn? Vil du gerne lære dem om naturen og dyrelivet? Så bør du helt klart overveje at tage en tur i mini-zoo. Her har dine børn mulighed for at se dyrene med egne øjne. Ikke alene kan de se dyrene. Ofte har de også mulighed for at både klappe og fodre dem.

Børn lærer allerbedst gennem oplevelser. Derfor er en mini-zoo en af de allerbedste læringsmuligheder, når du gerne vil lære dine børn om både naturen og dyr.

Hvad er en mini-zoo?

Du har formentlig hørt om zoologiske haver før. Det er som bekendt en have, hvor du kan møde alverdens dyr. Lige fra geder til løver. Men hvad er en mini-zoo?

Langt hen ad vejen minder en mini-zoo om en helt almindelig zoo. Her har du og dine børn også mulighed for at møde mange forskellige slags dyr. Men i en mini-zoo er der mere fokus på det nære. Derfor er der flere dyr, som dine børn har mulighed for at komme tæt på. Som for eksempel geder og kaniner.

I en mini-zoo er der også mere fokus på leg. Derfor har langt de fleste mini-zooer også fantastiske legepladser, hvor dine børn kan få brændt en masse krudt af.

Lær om dyrene

Mini-zoo har også fokus på læring – altså på den sjove måde. Derfor kan dine børn ofte komme med en dyrepasser ind til dyrene. Her kan de lære en masse om de forskellige dyr. Blandt andet hvad de spiser, hvor de bor henne i naturen og så videre. Fortællingerne om dyrene er naturligvis i øjenhøjde med børnene.

Ofte er det denne måde, som børn lærer bedst på. Når de kan opleve dyrene med deres egne sanser – i stedet for blot at læse om dem i en bog.

Kom ud i naturen

Mini-zooer er ofte placeret i landlige omgivelser. Dyrene har nemlig brug for rigelig plads for at kunne trives. Derfor er et besøg i en mini-zoo også en fantastisk mulighed for at komme udenfor i den friske luft.

Ligesom med dyrelivet er det også nemmere at lære om naturen, når man befinder sig i den. Hvis du derfor gerne vil udbygge dine børns viden om den store verden og natur, er en mini-zoo også helt oplagt. Her kan I tale om de mange planter og grønne områder, som I støder på. Det er helt klart viden, som dine børn vil huske på.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *