Find din vikar på vikarportal.dk

Der er ikke noget værre end at stå og mangle en underviser. Hvis en lærer mangler, er der et kritisk element i skolen, der ikke fungerer. Det kan være, det er midlertidigt og forårsaget af graviditet, barsel, ulykke eller orlov, men under alle omstændigheder er der brug for en vikar.

Find en vikar hurtigt

vikarportal.dk kan du hurtigt og nemt finde en vikar i området, der kan komme din skole til undsætning. På Vikarportal.dk er det gratis for vikarer at tilmelde sig, men det betyder ikke, du ikke får de bedste afløsere, du kunne drømme om.

Du kan f.eks. nemt finde en ung vikar, der er nyuddannet og kan bringe ny energi til klasselokalerne – det vil også kvikke eleverne op og give lidt afveksling i deres hverdag. En ung lærervikar bringer desuden nye idéer til lærerværelset og kollegerne.

Du kommer ikke til at kunne finde en mere entusiastisk lærervikar end én, der gerne vil vise sit værd og endnu ikke har sat sig fast. Få fat i en ung vikar, der kan knytte bånd med børnene og være ”den seje”, når der skal undervises – så vil du med garanti se meget gladere og mere engagerede elever på skolens gange.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *