Bedste pander

Mange tænker pandekager, når de hører order pander. Og med god grund. Vi laver oftest pandekager i vores pander, men vi kan bruge dem til så meget mere end det. Der findes pander i utallige udgaver. Uanset hvad du kunne tænke dig at lave i din køkken vil du kunne bruge en pande dertil. Markedets bedste pander bliver produceret af SCANPAN, Jamie Oliver og Raadvad.

Kvaliteten er afgørende

Pander er blevet, og har længe været, en fast bestanddel af vores køkkener igennem længere tid. Vi kan sikkert alle huske vores mødre, og ja også vores bedstemødre, lave lækker mad i køkkenet i deres pander. Men selv om pander ikke har ændret for i rigtigt lang tid er der sket en udvikling i designet af pander.

Isenkræmmer | Find 3263 butikker med isenkram og brugskunst

De fleste designmæssige ændringer som har fundet sted ide sidste mange år er sket på kvalitets siden. Pander i gamle dage var praktiske til at lave mad i, men også et mindre helvede når man skulle vaske dem efterfølgende. Man brugte mere tid og energi på at få vasket en beskidt pande end man gjorde for at lave mad i den.

Nyere pander er lavet af materiale som ikke alene har fokus på alle de egenskaber som gør at madlavning i en pande er nem og fornøjelig. Selvfølgelig skal en pande blive varm så hurtig som muligt. Og selvfølgelig skal de kunne holde til den ekstreme varme den vil blive udsat for påtagelig basis.

Men den skal også være nem at gøre ren. Det er det de fleste mennesker hurtigt lægger mærke til. Hvor nem eller svær er en pande at gøre ren. Nu om dage er det klart at folk ikke ønsker at bruge alt for meget tid og kræfter til at vaske deres pander. Selvom de fleste har en opvask maskine nu om dage, skal en pande kunne vaskes nemt og bekvemt, både i hånden og i maskinen.

Vægten er en god indikator

Når du skal vælge en pande er det godt at undersøge hvor meget den vejer. En tungere pande vil bedre kunne holde på varmen og samtidigt vil den ikke bøje så hurtigt på grund af den varme den bliver udsat for. Det kan være lidt mere besværligt at håndtere en tung pande, men du kan være sikker på at den vil holde i lang tid.

Så længe du vasker den ordentligt og passer på din pande, vil den være din trofaste følgesvende i køkkenet. Og uanset hvad du laver af mad vil den kunne klare belastningen.

Andre køkkenredskaber

Men det er ikke kun pander, der er gode at have i et køkken. En juicepresser bestemt også værd at have i køkkenet, da friskpresset juice er super godt for dit helbred. Der findes mange gode juicepressere på markedet, men læs denne juicepresser test inden du køber en.

Derudover kan vi anbefale dig at købe en ismaskine, så du selv kan lave den lækreste is. Iskmaskiner er ligeledes blevet super populære i Danmark. Grunden hertil er, at du dermed kan sørge for, at isen ikke bliver for fed, og det er jo en god ting. Læs denne ismaskine test inden du springer ud og køber en.

Disclaimer

2 thoughts on “Bedste pander

  1. Jamen, det er da helt oplagt at tænke “pandekager”, når man hører ordet “pande”. De to ting hørere jo nærmest uløseligt sammen 🙂 Sådan er det i hvert fald i vores familie. Vi laver ofte en god gang pandekager. De kan jo bruges uanset, om det er morgen, middag eller aften. Og der er mange muligheder for at skabe god variation med forskellige opskrifter og vekslende tilbehør. Vi elsker simpelthen bare pandekager hjemme hos os 🙂

  2. Jeg laver utrolig meget mad, så jeg VIL have de bedste pander. Når jeg ikke laver mad, bruger jeg megen tid foran spejlet, hvor jeg sørger for, at min hud er ren og smuk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *