Jeg elsker store puslespil

En af mine helt store hobbyer er at lægge puslespil. Og jo større, jo bedre. De puslespil jeg lægger skal gerne være på mindst 3000 brikker og helst flere. Så er der nemlig rigtig udfordring i det, synes jeg.

Jeg har egentlig ikke være puslespilsentusiast så længe. Det er vel omkring 4 år jeg har været i gang. Men da jeg først kastede mig over puslespillene, var jeg slet ikke i tvivl – jeg synes, det var virkeligt sjovt. Og sådan har jeg haft det lige siden.

Jeg manglede lidt en hobby efter, at mine to børn begge var flyttet hjemmefra. Og så blev det altså puslespillene jeg gav mig i kast med. Og det har jeg masser og sjov og gode stunder ud af. Og så holder det jo altså både lidt gang i de små grå, samtidig med, at det er godt tidsfordriv.

Jeg fandt hurtigt ud af, at det gik lidt for let og hurtigt at lægge de mindre puslespil (under 1000 brikker). Når der er flere brikker, er udfordringen lidt større, og det kan jeg altså godt li’.

En dag drømmer jeg også om at give mig i kast med et af verdens allerstørste puslespil. Men der går nok lige lidt endnu. For det første kræver det stor koncentration, masser af tid og en stor portion tålmodighed. Og dernæst kræver det altså også en del plads og penge. For de store puslespil fylder ret meget og så er de altså heller ikke helt billige. Så der kommer nok lige til at gå lidt endnu inden jeg kaster mig over den opgave.

Desuden har jeg også flere helt nye puslespil på hhv. 3000-5000 brikker stående i skabet, som jeg vist hellere må få lagt først inden jeg køber flere puslespil hjem til lageret.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *