Familiehygge i en mini-zoo

Noget af det der kan være svært som forældre er at finde et sted hvor hele familien kan hygge sig, men når man finder disse steder, så er man virkelig stødt på en guldgrube. Børnene vil ikke hjem, og forældrene slapper lidt mere af end når de skal hente og bringe fra børnehave og skole. En god dags familiehygge er der mange forældre der ville give store summer for, men det behøver du ikke nødvendigvis, for en mini-zoo som den hos Nymarksminde passer godt til mange familier. Man kommer ud og får noget frisk luft og hele familien bliver stimulerede på forskellige vis. Børnene er glade for at være der, og der er få ting der kan sætte et smil på forældres læber, som når deres børn er glade.

Man vænner børnene til at have dyr omkring sig

En anden fordel ved at tage af sted på noget familiehygge i en mini-zoo, er at børnene kan vænne sig til at have dyr omkring sig. Nogle børn ender med at være helt forskrækkede overfor dyr, hvis ikke de har været vant til at have dyr omkring sig. Dette kan selvfølgelig også klares delvist med kæledyr, men det er langt fra alle der har mulighed for at have et kæledyr, så derfor kan en mini-zoo være en god ide.

Kvalitetstid hvor hele familien kan slappe af

Hvis du er lidt heldig kan det også være, at du kan sende børnene afsted på en ridetur eller lignende, og så kan du lige få et par stille minutter hvor du bare skal stå og se på at dit barn har det super sjovt. Med lidt held er en sådan tur noget alle kommer hjem og ønsker en gentagelse af. Historierne om ”dengang jeg fik lov at klappe et gedekid” bliver uden ende.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *