Jeans til mig

Jeg sidder her og er ved at lægge sidste hånd på alle betalingerne af regninger og lån. Det sker alt sammen via netbank. Samtidigt sidder jeg og lytter til YouTube. Jeg har fundet en playliste med Ørkenens Sønner. Dem kan jeg godt lide. Lige nu synger de om noget med, at de gerne vil have ’en pige på halvtreds’. Ok, min pige, min dejlige viv, er lige ved at blive 60. Og jeg skal finde en fødselsdagsgave til hende. Jeg plejer at give hende et dyrt smykke, og det har jeg tænkt mig at gøre igen i år. Men fordi det er rund fødselsdag, så skal hun have noget ekstra. Jeg ved, at hun ikke er meget for selv at købe sit tøj. Børnefødsler, overgangsalder og alderen har lagt en del ekstra kilo på hendes kurver (som er dejlige). Så jeg kigger lidt efter tøj til store kvinder på https://www.arkuricurvy.dk/dametoej-943/.

På internettet finder jeg nogle butikker, som sælger tøj i store størrelser til kvinder. Men det er kedeligt tøj. Sådan nogle store dynejakker og bluser, man kan gemme sig i. Jeg ved, at det ikke er det tøj, hun vil gå med. Hun er meget farveglad og er rigtig god til at få et særligt udtryk frem. Det er hende, som har stået for hele indretningen af vores store lejlighed og vores sommerhus. Hun bruger en masse penge på det, men resultatet er altid tip top. Og det samme gælder hendes tøj. For eksempel hendes jeans.

Det er farvestrålende med store mønstre, og på en eller anden vis, så er det også altid moderigtigt. Når vi er til selskab i de forskellige foreninger, får jeg altid at vide, at min kone ser godt ud. Nu ved jeg, at hun også er glad for den enkle nordiske stil, men samtidigt så kombinerer hun den med nogle skrigende farver, så der kommer spræl i udtrykket. Jeg tænker, at det må være i den retning, jeg skal finde en ekstra gave til hende. Jeg scroller videre ned over siden med søgeresultater og kommer ved en fejl til at trykke mig ind på et site, som sælger hundedyre lædertasker til damer. Jeg kigger lidt på sitet. De har faktisk nogle flotte ting, som jeg er sikker på, at min kone vil kunne lide. Der er en flot, orange dametaske.

Den koster godt nok en bondegård, men jeg køber den. Vi har pengene. Børnene har deres gode jobs, og jeg har en stor indkomst som direktør. Jeg er glad for, at jeg fandt en ekstra gave. Jeg kan lægge gaven med smykket til hende i tasken. Så finder hun det nok, hvis hun bruger tasken. Glad angiver jeg mine informationer til butikken. Indtaster mit kreditkorts nummer. Tjekker ordren og oplysningerne, inden jeg trykker på knappen, der hedder ”Bekræft”. Jeg går ind til min kone, fortæller hende, at jeg har bestilt nogle ting via internettet, men at hun ikke behøver at hente dem for mig. Jeg skal nok selv sørge for det. Hun siger tak for det. Hun har nemlig travlt med bordplanen til festen, vi skal holde for hende.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *