Bondegårdsferie går rent ind hos danskerne og ikke uden grund

Ferietid er en vigtig tid for os alle. Sommerferien er et af årets bedste og mest betydningsfulde tidspunkter, hvor det gælder om at slappe af og få ladet batterierne godt op. For børnefamilier er det vigtige frirum fra hverdagens travlhed og der skal gerne ske noget særligt, som man kan mindes længes efter. Der er mange muligheder for at komme væk hjemmefra og blive fri for stress og jag. Måske er charterferie, sommerhustur og ophold i badeland allerede afprøvet med større eller mindre succes.  Smag og behag er som bekendt meget forskellig, men fælles for de fleste familier er dog, at ferietid handler om god tid til være sammen og få nogle rare oplevelser i fællesskab. For børn er det typisk ikke så vigtigt med dyre udenlandsrejser, som for de voksne. De fleste børn nyder faktisk bare at være sammen med deres forældre hele dagen lang. En nyere form for ferie, der virkelig er blevet populær, er bondegårdsferie. Den slags kan foregå både indenfor landets grænser, men også andre steder i Europa.

Bondegårdsferie går rent ind hos danskerne i alle aldre

Uanset alder, så er bondegårdsferie et hit. Det er noget både for de helt små, men bedsteforældre kan også sagtens være med på en sådan sommerferie, der kan laves som en helt stor familieoplevelse. Her er nemlig en tilpas blanding af ro og sjove aktiviteter, som kan opsøges efter temperament. Ungerne kommer væk fra deres computere, er aktive dagen lang og får helt sikkert lært en masse på en god måde, som de med garanti ikke vidste i forvejen. Forældrene behøver ikke bruge energi på at finde på noget at lave og de ældre familiemedlemmer vil nyde, at der er tid og ro til samvær på tværs af generationer. Bondegårdsferie går rent ind hos danskerne uanset alder. Vælg denne ferieform, hvis I vil mere end bare plaske i en swimmingpool og dovne og der gerne må ske noget nyt og anderledes end i hverdagen. Bagefter vil der være masser af dejlige minder og stof til mange gode samtaler om alt det I har oplevet og lært.

Bondegårdsferie går rent ind hos danskerne fra hele landet


Som før nævnt, Det er ikke kun familier fra de større byer, der tager på bondegårdsferie. Selvom man er bosiddende i provinsen, er det jo ikke ensbetydende med, at man lever tættere på naturen og har sin vante gang i landbruget. Alle børn er glade for at opleve dyr og den gode stemning, der altid er omkring de hyggelige gårde, der er værter for opholdet. Her kommer de helt tæt på heste, grise, høns og får. Se de mange muligheder og rimelige priser på nettet og book jeres ophold i god tid, da der tit er rift om pladserne. Så er I sikre på også at komme langt ud på landet og blive en del af det spændende og hyggelige liv på en bondegård næste sommer. I kan roligt begynde at glæde jer med det samme, det bliver en uforglemmelig oplevelse for jer alle.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *