Den nye økonomichef

Gør økonomifunktionen til en Strategisk Business Partner

• Styrkelse af den forretningsorienterede ledelsesinformation

• Den rette organisation og ledelse af økonomifunktionen

• Risk Management som strategisk redskab

Denne CIMA-akkrediterede uddannelse giver en indføring i risikostyring, optimering af processer i forholdet til samarbejdet med revisorerne samt de ledelses- og kommunikationsmæssige forhold, som den nye økonomichef

skal være opmærksom på. Dette gælder såvel internt i organisationen som eksternt med revisorer, leverandører og kunder m.m.

Kurset er tilrettelagt således, at der vil blive gennemgået teorier, metoder og værktøjer til brug for optimering af økonomifunktionen. I undervisningen vil der være en vekselvirkningmellem teori og praksis.

Endvidere vil du gennem kurset erhverve forståelse for, hvorledes eksterne interessenter stiller krav til økonomifunktionen, ligesom du vil blive præsenteret for følgende: optimalledelsesrapportering, gennemgang af visse momsregler, der kan medføre en mindre betaling, optimering af debitor- og kreditorstyring m.m.

Praktiske informationer

Tid:

Modul 1: 13, 14. & 15. maj 2014

Modul 2: 5. & 6. juni 2014

Eksamen: 6. juni 2014
Sted:

SMART-LÅN.DK

Pris:

Pris pr. person kr. 25.990,- ekskl. moms (husk 3-for-2)

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig her på siden eller sende en mail til økonomi@smart-lån.dk

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til alle nye regnskabs- og økonomichefer, økonomimedarbejdere i almindelighed eller andre, der ønsker at høre om ”new normal”. Således kan nuværendeøkonomichefer osv. få indsigt i de nye paradigmer og forventninger, der stilles til regnskabs- og økonomifunktionerne. Læs meget mere om stillingen samt om økonomi, penge og lån, her.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *