Tjen Penge På At Være Sæddonor

Mange unge studerende mænd tjener en del penge ved at blive sæddonor. Det er en af de nemmeste og hurtigste måder at tjene penge på. Man tjener nemlig 300 kr. pr. sædprøve man afleverer. 85 % af sæddonorerne er studerende, og fortæller om hvor let det er at få en ekstra månedsindkomst.

Hvis man kan afleverer 10 prøver om måneden har man tjent 3000 kr. Du kan gøre det helt anonymt! Dog kan ikke alle blive sæddonor, da man skal have en god sæd. Det er også en god idé at man bor i nærheden af enten Århus eller København, da man selv skal betale transport til sædbanken, hvor deponeringen af sæd foregår.

Hvis du ønsker at blive sæddonor, kan du ansøge et eller begge af nedenstående sædbanker:

Cryos Danmark

Ved Cryos tjener du 300 kr. pr. prøve, men du kan tjene helt op til 500 kr. ved at være ”ikke-anonym”, dog foretrækker de fleste at være anonym og tjene de 300 kr. Man skal hos Cryos Danmark have godkendt 10 sædprøver før man kan få udbetalt pengene.

Nordisk Cryobank

Hos Nordisk Cryobank betaler de dig 300 kr. pr. godkendt prøve. Man skal være mellem 18 og 40 år, og være i god psykisk og fysisk form. For at blive optaget skal du udfylde et ansøgningsskema, du skal derefter aflevere en sæd-, blod- og urinprøve for at tjekke dig for sygdomme og din sædkvalitet. Når du blivergodkendt vil du få 200 kr. ved indlevering af prøven, og de resterende 100 kr. ved godkendelsen af prøven.

Ønsker du ikke at blive sæddonor, men mangler penge nu og her, så er det ingen problem at låne penge online. Gennem Kviklaan-info.dk, kan du låne på få minutter. Du kan låne fra 500 til 400.000 kroner på 2 minutter, og pengene bliver overført til din konto i løbet af 30 minutter. Læs meget mere om at låne penge online, klik her.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *