For resten af livet

Det blev lørdag, dagen hvor jeg skulle til den store gymnasiefest, og lige som jeg skulle til at gå afsted til festen, kaldte min mor og far på mig. Jeg gik ind i stuen til dem, og på stuebordet så jeg en pakke kondomer liggende, og jeg vidste straks, hvad der var los.

Min mor lagde ud med at sige, at de aldrig rigtig havde fået snakket med mig om prævention. Jeg fandt det meget pinligt og forklarede, at det bestemt heller ikke var nødvendigt, for jeg vidste alt omkring prævention fra foredrag på gymnasiet.

Min mor insisterede dog på, at jeg skulle lytte til dem, da det jo gjaldt resten af mit liv, hvis jeg blev gravid. Heldigvis har jeg et rigtig godt forhold til mine forældre, og vi fik os en god snak om alt lige fra uønsket graviditet til alverdens kønssygdomme.

Efter samtalen kan jeg sagtens forstå, hvorfor mine forældre har været bekymrede, når jeg skulle afsted til fest. Jeg har kysset med et par fyre, men jeg har dog aldrig været i seng med nogen. Flere af mine veninder har været i seng med en fyr, og et par af dem har endda været i seng med flere, til trods for at vi kun lige er fyldt 17 år.

Kondom i baglommen

Da jeg ankom til store fest, var jeg i hvert fald klar med 2 kondomer i baglommen, hvis der skulle komme en fyr. Og der gik heller ikke længe, før der dukkede en 2. g’er op ved navn Martin. Martin har altid haft et godt øje til mig, og jeg skal da være ærligt at sige, at han faktisk ser ret godt ud. Så da Martin spurgte, om jeg ville med ind i musiklokalet og høre ham spille guitar, sagde jeg da også ja med det samme.

Martin fandt guitaren frem, og ved gud hvor kunne han spille! Jeg havde efterhånden fået et par drinks, så jeg må indrømme, at da Martin lagde guitaren og gik hen imod mig, var jeg klar på alt! Og alt var også, hvad der skete, for Martin gik straks i gang med at tungekysse mig, hvilket var vildt dejligt.

Kort tid efter mærkede jeg hans hånd glide ned i mine bukser, og der tænkte jeg kun på én ting, og det var at finde kondomerne i baglommen frem. Så da både Martin og jeg var splitter nøgne få minutter efter, stod jeg allerede klar med et kondom, som var klar til at rulle på.

Martin kiggede dog underligt på mig, og jeg er sikker på, at han syntes, at jeg var gået fra forstanden. Kondomer er bestemt ikke noget, som bliver brugt af ret mange unge mennesker, og ud fra Martins ansigtsudtryk, så var det vist første gang, han skulle have et på.

Heldigvis gik det nemt med at få det på, og vi dyrkede skøn og sikker sex i en sexgynge på et stativ. Jeg har flere gange prøvet at have sex i en elskovsgynge, som hang fra loftet, men aldrig fra en sexgyngestativ. Der er næppe noget mere frækt, for man kan virkelig afprøve en masse sexstillinger, når man hænger der.

Da vi kom tilbage til de andre, vidste de straks, hvad vi haft gang i, for både Martins og mit hår lignede morgenhår. Martin og jeg blev ikke kærester og har ikke været sammen siden, men vi havde en skøn aften 😉

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *