Fillers hjælper

Her i landet kører der en forfærdelig historie i alle nyhedsmedier. Det handler om en ung kvinde, som forrige sommer blev overhældt med svovlsyre. Vitriol, tror jeg, man kaldte det for mange år siden. Det var en anden kvinde, som hældte svovlsyren på hende lige, da hun skulle på arbejde en tidlig tirsdag morgen.

Forfærdelig skade

Hele hendes krop er blevet ætset. Læger har erklæret, at hvis hun ikke havde haft kræfter til at løbe ind på det apotek, som lå lige ved siden af, hvor angrebet på hende skete, så ville hun ikke have kunnet overleve. En kosmetolog har fortalt, at kvinden har været udsat for forbrændinger, der har været mere end 400 grader varme. Hun har naturligvis været underlagt adskillige operationer for ligesom at få dannet et ansigt og en krop igen. Der tales meget om sagen her i landet. Retssagen kører nu.

Mordforsøg

Kvinden, som kastede svovlsyren på hende, er anklaget for mordforsøg. Vi ser i nyhedsudsendelserne nogle skrækkelige billeder af en kvinde, der møder frem i retten. Hun er viklet ind i en særlig membran. Bærer også en særlig ansigtsmaske, så man ikke kan se alle forbrændingerne. Og vi hører selvfølgelig meget om, at selv om hun overlevede, så er hendes liv ødelagt for altid. Der findes vist ikke et eneste menneske med fornuften i behold, som ikke har medlidenhed med den unge kvinde (sidst i tyverne), og som bare ikke fatter, hvordan et andet menneske kan finde på at begå så modbydelig en forbrydelse.
Vi taler om sagen. Udtrykker vores væmmelse ved forbrydelsen. Vi foragter kvinden, som kastede syren på hende. Hun mødte ikke engang op til det første møde i retten. Og: Journalisterne ved, at det er en god historie, der sælger.

Men samtidigt så læser vi også om smukke og meget berømte kvinder, der har nydt solen og sommeren ved kysterne her i landet. Vi ser billeder i damebladene af dem. De poserer på røde løbere og viser deres smukke ansigter og kroppe frem i store og dyre kjoler. Og jeg kan selvfølgelig ikke lade være med at tænke på, at på den ene side, så er der mennesker, der har brug for speciallægernes viden og kunnen. Og så er der mennesker, der måske ikke har så meget brug for lægernes ekspertise.

Behandlinger med fillers

De smukke kvinder i damebladene får sikkert den ene filler behandling efter den anden i mange år. De skal vel holde på deres image – eller brand, som man siger. Men hvordan kan det lade sig gøre, at en kvinde, som jeg ved, er oppe i 70’erne stadig ligner en på 35? Det kan da kun lade sig gøre med fillers. Intet ondt ord om det. Jeg vil bare lige sætte tingene i relief.

En filler behandling kan bestemt være til gavn. Hvis jeg var ked af mit udseende – i sådan en grad, at det går ud over min funktionalitet i hverdagen – så ville jeg bestemt ty til mulighederne som filler behandlinger kan give mig. Ingen tvivl om det.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *