Lidt for tyk?

Idealerne foreskriver jo nok ultratynde modeller, når det gælder kvinder, men fakta er, at det er endda ekstremt usundt fro en kvinde at være undervægtig! Fedtdepoterne på hofter og balder er yderst essentielle for en stabil hormonbalance. Når det er sagt: Overvægt i selv moderat form er skadeligt for helbredet og for selvrespekten, og derfor er der god grund til at gøre noget ved det, mens der stadig “kun” er tale om moderat overvægt.

Et godt program gør underværker

Der er mange, der evner at tabe sig og vedligeholde en sund vægt alene, men der er faktisk endnu flere, der IKKE magter det. Og det skyldes meget ofte, at der arbejdes på et vægttab uden et egentligt program og støtte fra en instruktør eller coach, om du vil.

Et godt eksempel på sådan et program, der involverer både træning og diæt er det, som de kendte Per Nielsen udbyder på hjemmesiden http://www.pernielsen.com/

Det komfortable her er, at der er tale om et “online vægttabsprogram“, der indeholder både generelle øvelser og individuelt tilpassede øvelser og madplaner. Og netop det, at man som “slankekursramt” får guides og personlige planer gør det meget nemmere at opnå BÅDE et vægttab og en holdbar løsning. Det viser alle erfaringer.

Yoyo vægt?

En af de store problemstillinger for de fleste med for meget vægt på sidebenene er, at en vægtstigning ofte følger efter et vægttab. Og det skyldes blandt andet, at der ikke er et holdbart og gennemførligt program at følge, når selve slankekuren er overstået. Er der ikke det, er det umådeligt nemt at falde tilbage i gamle vaner,d er ofte indebærer forkert kost med for meget sukker, kulhydrater og fedt – og for lidt motion.

Det kaldes ofte for yoyo vægt, fordi vægten over et år cykler op og ned i takt med diverse tiltag og ditto tilbagefald. Erfaringerne viser, at følges et stringent program, der er til at holde ud, er vægttabet for langt de fleste af permanent karakter. Og det giver både et bedre helbred og moralsk rygstød til at fortsætte fysisk aktivitet til stor gavn fro det generelle helbred – og faktisk også for livskvaliteten.

Hvad påvirker et vægttab?

Per Nielsen beretter, at der er 5 ting, der i særlig grad bestemmer, hvad du vejer:

Hvad man spiser
Hvornår man spiser
Hvor meget man spiser
Hvor fysik aktiv du er
Hvor meget du sover

Og det er så disse elementer, som et træningsprogram til varigt vægttab arbejder med hos Per Nielsen. Det er essentielle forhold, der skal være styr på, og er der blot et af disse 5 punkter, der ikke er styr på, skrider vægten igen. For eksempel er der mange,d er ikke ved, at en tilstrækkelig nattesøvn har enorm indflydelse på forbrændingen og dermed på vægten.

Er du en afd em, der ikke kan opnå vægttab, der holder? Prøv et anerkendt vægttabsprogram, der inkluderer fysiske øvelser!

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *