Man behøver ikke være prof for at spille fodboldgolf

Fodboldgolf er en rimelig ny og virkelig sjov sportsgren. Som navnet antyder, er det en blanding af fodbold og golf. Det spilles på store områder, og hullerne på de forskellige greens, passer til en fodbold. Fodboldgolf kan bruges til mange ting og kan spilles af både drenge og piger. Det stammer oprindeligt fra Sverige, hvor det nyder en enorm popularitet. Fodboldgolf er noget, som alle kan deltage i uanset alder, køn og forkundskaber i golf og fodbold. Man kan altså sagtens spille fodboldgolf selvom man ikke hverken har prøvet golf eller fodbold før, så man behøver ikke være prof for at spille fodboldgolf!

Fodboldgolf – tag vennerne og nogle øl med!

Fodboldgolf tager den tid den tager. Det er altså i princippet ligegyldigt, hvor lang tid du bruger på banen, bare du hygger dig! Derfor er det ideelt, hvis du arrangerer en tur med gutterne, og medbringer en masse øl. Fordelen ved at kunne medbringe øl, er at du ikke skal give 50 kr. for en lille øl, som du eksempelvis skal i en bowlinghal. Når du spiller fodboldgolf, så får du altså væsentligt mere for pengene. En anden stor fordel er, at du helt ubekymret kan tylle så mange øl du vil uden det gør, at du ikke kan spille videre – man behøver ikke at være prof for at spille fodboldgolf! Det er nemlig så simpelt og let, at du selv i utrolig beruset tilstand, kan få bolden i hul – i hvert fald på en eller anden måde! Og vinder du ikke over dine venner i selve spillet, så har du med garanti vundet på andre parametre, det kunne eksempelvis være i antallet af øl der er blevet drukket!

Fodboldgolf – regler

Både fodbold og golf kan være kompliceret – fodbold fordi der er mange regler, hvor især offside-regler volder utroligt mange mennesker problemer. Golf kan være komplekst, idet det ikke er et særligt nybegynder venligt spil. Men kombinerer man de to sportsgrene, så er det utroligt nok ikke særligt komplekst – tværtimod! Det gælder om at bruge færrest spark for at få bolden fra tee stedet (startlinien) til hullet på green. Tee stedet er markeret med 2 hvide sten. Hver spiller må maksimalt bruge 8 spark på hver bane. Hver hul har forskellig længde/sværhedsgrad, forhindringerne der er placeret på banerne må passeres som I mener der er bedst. Hvis bolden lander et sted hvor der ikke kan sparkes fra, og det er nødvendigt at bruge hånden til hjælp, tæller dette for et spark. Den spiller, der har brugt færrest antal spark på hele banen, er vinder. Reglerne er altså virkelig simple – det gælder om, at få bolden i hul på færrest spark. Man behøver altså ikke være prof for at spille fodboldgolf – hverken teoretisk eller praktisk. Det kræver blot, at sparke bolden hen i hullet, hvilket de færreste vel kan have svært ved.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *