Smerter i håndled ved computerarbejde

En af de ting, der er fulgt med skiftet fra manuelt betinget arbejde til computerarbejde, er en ekstrem eksplosiv vækst i fysiognomiske problemer, der relaterer sig til dels de mange timers siddende arbejde, og dels relaterer sig til brugen af computermus. En af de bedste løsninger på sidstnævnte er at bruge en mousetrapper!

Rollermouse eller trapper

Det er faktisk to betegnelser for det samme, og de kan se ganske forskellige ud, omend principperne i deres funktionalitet er de samme.

Se for eksempel denne type:

MTkeys Mousetrapper

Hvis du har det mindste ubehag i dit håndled, når du arbejder ved computeren, gælder det om at sætte ind med det samme! Udskyd det ikke – hvis du skifter til en god mouse trapper nu, kan du undgå skader, der i værste fald kan invalidere dig for livstid!

Ethvert seriøst og professionelt sted, der sælger kontorartikler – for eksempel https://papirogblaek.dk/kontorartikler.html – kan levere gode mousetrappere og yde en seriøs rådgivning til dig om emnet.

Du taler jo sikkert alligevel jævnligt med din leverandør af kontorudstyr og for eksempel af blækpatroner alligevel – og hvis de ikke har det ergonomiske udstyr, du ellers skal bruge, er det nok en god ide at skifte leverandør!

For eksempel er det firma, vi linker til her i artiklen, en absolut kompetent totalleverandør af printere, papir, kontorforsyning, printere og – som allerede nævnt – ergonomiske mousetrapper.

Tag du roligt en snak med dem!

Papir & Blæk

Viemosevej 73

4913 Horslunde

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *